Vakantiegangers gearriveerd…

Woensdagmiddag om 15.00 uur kwamen Maria en Natalia uit Gran Canaria aan op Eindhoven Airport!

Als “Ummetje” werden ze, nadat ik me gelegitimeerd had en op de 2 formulieren een handtekening had gezet, aan mij afgeleverd… Maria met haar jack nog aan, maar nee hoor, dat hoefde niet uit… het was niet warm…

Puffend liepen we met de koffers naar buiten, snel het parkeerkaartje betaald en de koele auto in… Wat is die airco toch een uitkomst en dan te bedenken dat ik dacht dat er helemaal geen airco in mijn autootje zat, toen ik hem net had.

Aangekomen in Zeist werden de koffers uitgepakt en de laden ingeruimd. Maria heeft niet veel mee, voornamelijk makkelijke kleding, maar Natalia kon het ook dit jaar niet laten, die heeft setjes kleding mee voor een week of vier of zo, denk ik… Wat zijn die meiden toch verschillend.

Nadat alles was geregeld hebben ze eerst Nemo en Coral bekeken en begroet en Natalia heeft er zelfs een geaaid. Had ik al gezegd, dat ik ze tam heb gemaakt eigenlijk?
Toen wandelden we naar de snackbar voor een softijs en een raket. Maria had haar jack om haar schouders gedaan, over een tshirt met lange mouwen heen… pfff. Dus volgens mij was zo’n verkoelend ijsje heel welkom, maar warm had ze het niet hoor… 😉

Ze hebben nog maar sinds een paar weken allebei een mobieltje, dus de WIFI code ingevoerd en toen gingen ze Whatsappen met vriendinnen en vrienden. Ik vond het best, tenslotte mag bij Oma altijd net ietsjes meer.

Na het eten gingen ze douchen en rond 22.00 uur werd het mandje opgezocht. Ze waren moe en sliepen zo.

Dan de foto’s…
Maria wil nooit zo graag op de foto… Natalia poseert maar wat graag.
Dat worden dus deze vakantie andersoortige foto’s want ik heb tegen Maria gezegd dat ze alleen maar gek hoeft te doen… Ben benieuwd, want ja, dat is natuurlijk ook weer gek hè.
Maar als ik maar één serieuze foto van die 2 samen heb, vind ik het best!

Vandaag blijven we thuis, misschien ga ik met Natalia even op de fiets naar de markt, maar dan snel weer terug. Beneden is het heerlijk koel, dus daar profiteren we dan maar van. Maria vind het niet erg om lekker thuis te blijven, die zal mijn laptop wel confisqueren, dus… bij deze, een echte pauze nemen ben ik niet van plan, maar dat ik minder tijd zal hebben om bij iedereen te lezen, dat weet ik wel zeker…

Wordt vervolgd… zondag denk ik!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

41 reacties op ‘Vakantiegangers gearriveerd…

 1. gewoonanneke 5 juli 2015 / 23:42

  Lees van voor naar achteren natuurlijk 😉 Leuke meiden hoor en inderdaad heel verschillend ja zo gaat dat soms, zie dat ook met mijn zussen. Veel plezier maar had ik al gezegd geloof ik.

  Liked by 1 persoon

  • Regenboogvlinder 5 juli 2015 / 23:44

   Dat heb ik ook vaak hoor! Maakt niks uit.. Ja vreemd hè, Maria is heel introvert en Natalia juist het tegenovergestelde.. Maar het is leuk ze weer hier te hebben!

   Liked by 1 persoon

 2. gewoonzoalsikben 3 juli 2015 / 21:14

  Ik wens je een fijne tijd met deze dametjes ,maar dat gaat zeker lukken
  Groetjes Elisabeth

  Like

 3. rietepietz 3 juli 2015 / 17:05

  Nee natuurlijk ga je niet al teveel tijd aan de computer doorbrengen, gewoon véél te leuk om met de dames leuke dingen dingen te doen!
  leuke meiden en tja dat jasje …. meisjes van haar leeftijd hebben vaak nog wat moeite met de uitdijende”voorkant” en het modebeeld is nou eenmaal niets verhullend strak… ze zijn dan heel vindingrijk om daar de aandacht vanaf te leiden en het bij voorkeur ook wat verdoezelen.
  Leuke foto’s , veel plezier met z’n allen !.

  Liked by 1 persoon

  • Regenboogvlinder 3 juli 2015 / 21:13

   Ach, als ze zelf ook bezig zijn met hun telefoon of tablet kan Oma wel even achter de puut. Ja, het klopt precies, ze is niet blij met haar ontwikkeling, gedraagt zich meer als een jongen en verstopt de boel zoveel ze kan. Maar dat gaat hopelijk wel weer over.
   Dankje, gaat goed hoor!

   Like

   • rietepietz 3 juli 2015 / 21:42

    natuurlijk, ze zijn groot genoeg om af en toe wat tijd voor zichzelf te willen hebben!
    We mogen er natuurlijk niet om lachen want het is een serieus probleem voor meisjes van die leeftijd, maar je hebt gelijk, het gaat vanzelf over;-) best wel schattig eigenlijk hé!

    Liked by 1 persoon

    • Regenboogvlinder 3 juli 2015 / 23:46

     En bij Oma mag altijd meer als thuis hè. Mijn zoon had gezegd. Nou Mam, jij bepaalt maar hoe lang ze met die apparaten mogen zitten hoor. Nou, ik heb er geen problemen mee, alleen onder het eten blijven ze eraf.
     Nee, sowieso niet om lachen, geen haar op mijn hoofd…

     Like

  • Regenboogvlinder 3 juli 2015 / 21:15

   1,5 week eigenlijk maar hoor, meestal was het 2 weken, soms zelfs langer, maar ik vind nu deze periode perfect. Dankje, gaat lukken!

   Like

 4. די מריו 2 juli 2015 / 20:31

  Zijn ze nog niet opgegeten. Dat is niet wat ik verwacht had 😉 Ik had het cursus materiaal al klaar liggen. Geniet de aankomende dagen he.

  Love As always
  di Mario

  Liked by 1 persoon

  • Regenboogvlinder 2 juli 2015 / 20:39

   Hahahaha, bedoel je door mij? Ik houd me in joh..
   Maria houdt niet zo van dat geplak, Natalia gelukkig wel, dat is een knuffelkont.
   Ja ga ik doen hoor! Dankjewel!
   Groetjesss

   Like

 5. marjolijn1 2 juli 2015 / 17:35

  Heerlijk toch twee puberende kleindochters….!!
  Geniet er volop van meis.

  Liked by 1 persoon

 6. Corja 2 juli 2015 / 16:25

  Leuk om te zien die meiden. De oudste, zoals het hoort, een beetje gereserveerd en de jongste, zoals het hoort, de gekke-bekken-trekker. Vergeet vooral niet een slaapfoto te maken. Doe ik altijd; ik vind dat zo mooi, zo vertederend, ontwapenend.
  Geniet ervan, lekker ongegeneerd 100% oma zijn!

  Liked by 1 persoon

  • Regenboogvlinder 2 juli 2015 / 16:50

   Ja gekke grieten hè… de laatste jaren is de oudste veranderd, maar dat zal de leeftijd zijn. Erg introvert en de andere juist het tegenovergestelde ;-).
   Ja slaapfoto maak ik zeker, zo schattig! Dankjewel, zeker geniet ik van 100% oma zijn 🙂

   Like

  • Regenboogvlinder 2 juli 2015 / 16:49

   Dankje Ingrid, dat gaat wel lukken. Hoewel, vandaag heb ik ze nog niet veel gezien haha.
   ik lekker beneden, we bleven toch maar thuis vandaag, in de koelte, het is hier -nog maar- 25gr.
   Zij boven in een soort sauna, nou ja, ze vervelen zich niet, gaat prima!

   Liked by 1 persoon

 7. John 2 juli 2015 / 14:13

  Oh, jullie gaan het super gezellig hebben natuurlijk. Vandaag is het waarschijnlijk geen weer om wat te gaan doen. Hier is het iig niet echt heel erg lekker nu.
  Veel plezier.

  Liked by 1 persoon

  • Regenboogvlinder 2 juli 2015 / 16:00

   Ja hoor John, wordt helemaal leuk!
   Vandaag doen we idd niks. Lekker thuis rommelen, de meiden vervelen zich niet, op tijd hun natje en hun droogje en dan zijn ze tevreden. Lekker met de tablets, telefoon en Nintendo. Ja het zijn kinderen van deze tijd, nou Oma doet niet moeilijk hoor!
   Morgen aan het water en overmorgen óp het water.. Lekker verkoeling zoeken!
   Groetjesss

   Like

 8. Harrij Smit 2 juli 2015 / 10:37

  Nou oma Tess, je bent de kleinkindmodus ingegaan, maar toch weet je ons nog aardig te laten meegenieten. Geniet ervan – die blogs van ons lezen is nu gewoon zonde van je tijd. Dikke smuffel en heel veel plezier!

  Liked by 1 persoon

  • Regenboogvlinder 2 juli 2015 / 11:06

   Ik ga ook echt niet alles lezen hoor, maar de dames slapen nog, zijn makkelijke meiden! Oma heeft gestofzuigd en dus even tijd om achter het lappie te zitten. Het is hier beneden nog maar 24,5 graden dus goed uit te houden… We blijven vandaag trouwens thuis, dus helemaal geen haast, heerlijk!
   Dikke smuffel terug en een fijne dag! 🙂

   Liked by 1 persoon

   • Harrij Smit 2 juli 2015 / 11:29

    Wij zitten hier al een paar dagen heerlijk zonder lappie – letterlijk, want als overtuigde naturisten lopen we al een paar dagen in huis en tuin in Adam/Eva’s kostuum. Ik heb er zo-even in de schaduw in de tuin een limerick over geschreven, die ik zo dadelijk ga plaatsen 🙂 x

    Liked by 1 persoon

    • Regenboogvlinder 2 juli 2015 / 11:55

     Gelijk hebben jullie hoor, is toch ook heerlijk! Wat dat betreft denk ik dat ik mijn grenzen ook wel zou kunnen verleggen, mits niemand me ziet in mijn eigen tuin en dat lukt hier net niet helemaal ;-). Ben benieuwd naar je nieuwe Limerick! Beetje ondeugend zeker haha! X

     Liked by 1 persoon

       • imerks56 2 juli 2015 / 15:53

        Ik heb hem ook gelezen! Hij is leuk! Eén keer raden hoe ik er nu bij loop. Gordijne dicht aan de voorkant en aan de achterkant ziet niemand me. 😎

        Liked by 1 persoon

 9. probosalem 2 juli 2015 / 10:05

  Heel veel plezier met je kleindochters, geniet er maar van.

  Liked by 1 persoon

Reacties... ja graag, ik ben er dol op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s