Fans, fans, fans…

 

Hoewel het alweer bijna weekend is, moet ik nog steeds denken aan het in alle opzichten, geweldige afgelopen weekend!

Ontzettend leuke mensen ontmoet, fans van de 3JS, waarvan ik er al een aantal als FB vrienden had. Op vrijdagochtend had ik allereerst een afspraak bij kennissen in Santpoort-Zuid, een superleuk bezoekje! Daarna nog een afspraak in de buurt en toen door naar het Fletcher Hotel in Heiloo.
Daar zou zaterdag een concert zijn van de 3JS.. vandaar al die fans, want er waren er nogal wat.

Op vrijdagmiddag waren er 3 fans, Anja, Lonneke en ik. Er was meteen een klik, Anja en ik hadden ook niet anders verwacht. We aten gezellig samen en maakten plannen voor de volgende dag. Lonneke was nog nooit in Volendam geweest, dus daar gingen we zaterdag na het ontbijt naar toe. Heerlijk over de Dijk gewandeld, souvenirwinkels bekeken, foto’s gemaakt en lekker geluncht. Het was prachtig weer, dus niks te klagen. Rond 16.00 uur waren we weer in het hotel terug waar zich op het terras nog een aantal fans verzameld hadden. We namen een drankje en rond 17.00 uur vertrokken we naar onze kamers. Een aantal hadden VIP kaarten, dus om 18.00 uur waren Fletcher Wknd 3JS 18-20 sept 2015 (16) (Small)we present in de VIP lounge. Er was een heerlijk buffet en als extraatje kregen we een privé concert van de 3JS, heel speciaal voor maar 100 mensen! Super was het, akoestisch, zang en 2 gitaren, echt geweldig.

Het echte concert met band in de grote zaal begon pas om 21.30, uiteindelijk pas om 22.00 uur. Maar het was echt geweldig! Al die fans die uit hun dak gingen, zo leuk! Ik heb genoten, heerlijk meegegalmd met mijn schorre, verkouden stem, maar het lukte. Hugo en Rianne (Small)Tussendoor vroeg Hugo, de Event-manager van Fletcher, zijn vriendin Rianne ten huwelijk, Jan Dulles zong het nummer “het is feest vandaag” voor Rianne, maar het werd halverwege door Hugo overgenomen, wat een spektakel, echt prachtig! En ze zei “ja”!

De mannen hebben vreselijk hun best gedaan het iedereen naar de zin te maken en dat is supergoed gelukt. Na het optreden gingen een paar fans een Cadeau voor Jaapcadeau overhandigen aan Jaap Kwakman, hij is onlangs met zijn Jenny getrouwd. Een groot aantal fans hadden meegedaan, een leuk idee dat door een paar enthousiastelingen was bedacht en het werd een leuk samenzijn voor deze fans, Jolanda, Esther + zus en Margaret!

Fletcher Wknd 3JS 18-20 sept 2015 (4) (Small) - kopieNadat het concert afgelopen was heb ik nog heerlijk gedanst met “man zonder naam”, was erg leuk! Echt geen idee hoe hij heet. Ik heb de hele avond zo genoten! Om 02.00 lag ik in bed en om 8.00 uur weer eruit!

Heerlijk ontbeten met Anja, Lonneke, Margaret, Janny en Ardi! Rond 10.30 ging iedereen weer naar
huis, Anja, de bikkel, op de fiets, ze had 120 km voor Fletcher Wknd 3JS 18-20 sept 2015 (51) (Small)de boeg (zonder ondersteuning hoor).
Meiden, jullie en ook Jolanda, Chris, Sylvia, Esther en nog veel meer, allemaal bedankt voor het meewerken aan deze geweldige avond!

Toen had ik een afspraak bij Alie in Heemskerk, een 85-jarige dame die ik ken van Gran Canaria, waar zij ook altijd overwinterde met haar man. Hij is helaas inmiddels overleden maar wij hebben heerlijk bijgekletst.

Rond 12.00 vertrok ik daar weer voor de meest bijzondere ontmoeting sinds tijden met onze eigen blogger de Hartelijke Hot Hulk, klik hier voor MIJN berichtje daarover en hier voor ZIJN berichtje daarover, heel erg geslaagd.

Al met al dus een super weekend dat ik niet snel zal vergeten!

Onderstaande foto’s van het concert zijn niet zo geweldig, maar de echte fans weten ze wel te vinden op Facebook. 

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

56 gedachtes over “Fans, fans, fans…

 1. Diana 02/10/2015 / 13:01

  Wat een leuk logje moeder en met de foto’s erbij zie ik dat je inderdaad genoten hebt😄, leuk! Leuke foto ook met je danspartner😉. Dikke knuffels!💋💋💋

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 02/10/2015 / 14:20

   Ja leuk hè, heb ook echt heel erg genoten toen, zaterdag de 10e weer een concert, zin in ook! Ja foto’s heeft Anja gemaakt, leuk hè..
   Knuffies terug! 🐻🐻🐻💋💋💋

   Like

   • Anja 02/10/2015 / 18:43

    Ja Diana, ik was de hoffotograaf op dat moment 😋! Jouw moedertje is echt onvermoeibaar! Heerlijk om te zien en mee te maken! 😘

    Geliked door 1 persoon

 2. Rianne 27/09/2015 / 18:17

  Succes met de fietstocht! (En wat een leuk verslag!)

  Geliked door 1 persoon

 3. IngridMoorenBlogs 26/09/2015 / 11:56

  En nu ben je stiekem op zoek naar de man zonder naam 😉

  Geliked door 1 persoon

 4. Albert y Mara fotoblog 25/09/2015 / 23:34

  Je hebt genoten Trees van het hele weekend en dat was toch de bedoeling. Het privéconcert van de 3J’s was vast een belevenis. In Volendam zijn we regelmatig geweest, zeker toen we nog in Holland woonden en toertochten maakten met onze MG’s. Nu wat minder. Tot slot, onze muziekkeus voor ZOZ zal jij vast plezant vinden. Abrazo de Mara y Albert

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 26/09/2015 / 00:01

   Inderdaad, zal me nog lang heugen!
   Ik ben dol op Volendam, het is er altijd gezellig, maar een BNer ben ik nog nooit tegen gekomen..
   Ohhhh ben benieuwd zeg, the Cats zeker? Zijn/waren ook geweldig trouwens en Piet Veerman alleen ook…
   Hasta mañana! Buenas noches y un abrazo! Trees

   Like

 5. Mirjam 25/09/2015 / 22:08

  Nou Trees, dat was voor jullie zo te zien genieten in het kwadraat!! Leuk om te zien dat jullie zo’n heerlijk VIP-weekend hadden! Ik heb de 3 J’s achteraf bezien wel eens zien optreden bij de Wereld draait door maar hun muziek kende ik niet zo goed. Ik heb wat nummers opgezocht op youtube en niet alles sprak mij aan maar wel het het nummer Watermensen, dat vind ik erg mooi.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 25/09/2015 / 22:18

   Sommige nummers zijn van die stukken die je echt vaker moet horen.
   Ja, Watermensen is een prachtig nummer. Ken je Lori Liebermann, die heeft het in het Engels vertaald, of beter gezegd haar eigen tekst op gemaakt, is een goede vriendin geworden van de mannen. Dat was een eer voor ze hoor, dat zij contact zocht. Zo’n bekende Amerikaanse zangeres.. weet je wel van ‘Killing me softly”?

   Like

 6. די מריו 25/09/2015 / 20:07

  Weet je wel dat het misschien wel zo’n ehhhhhhh 35 jaar geleden is dat ik in Volendam ben geweest. Ik moet er toch maar eens heen. Misschien volgende zomer met Yaron en Shirel erbij. Of misschienw el zonder. Mmmmm, wie zal het zeggen.

  Love As Always
  Di Mario

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 25/09/2015 / 22:15

   Gewoon weer eens doen joh, heeft echt wat hoor dat durp! Neem de kinderen mee en dan laat je een foto maken in klederdracht.. ik heb er ook nog een van toen ik 14 was of zo…en een van 5 jaar geleden ook nog. De dames waar ik dit weekend mee was wilden perse allebei niet, kan ook hè..
   Groetjesss

   Like

 7. minoesjka2 25/09/2015 / 19:48

  Nou, nou, ben haast jaloers op jou energie zeg!!! Als ik om 2.00 uur naar mijn bed ga, kun je me de volgende ochtend om 8.00 echt opdweilen, en veel verbetering komt er dan meestal niet die dag …………. jij leeft momenteel geloof ik als een jonge meid hahahahaha, o, nee ……….. dan was je om 6.00 uur pas je bed in gegaan ………..

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 25/09/2015 / 22:11

   Ja zo dol maak ik het ook niet hoor Minoesjka… 6 uur mijn bed in, dan kom ik er de hele dag niet meer uit denk ik. Maar ik heb wel veel energie ja.. heerlijk! Geniet echt overal van!

   Geliked door 1 persoon

 8. marjolijn1 25/09/2015 / 17:44

  Een druk weekend, maar wel een met een gouden randje…!

  Geliked door 1 persoon

    • Regenboogvlinder 25/09/2015 / 22:12

     Och jeetje… maar dan heb je vandaag niet hard genoeg aan de bel getrokken want ik was echt thuis… 😦
     Jammer nou, was je dus bijna uit de anonimiteit gestapt jongen 😉

     Like

  • Regenboogvlinder 25/09/2015 / 19:18

   Dankjewel Tessa, was echt een weekend waar ik heel erg naar uit had gekeken, om diverse redenen en zo goed uitgepakt, super!

   Like

 9. rietepietz 25/09/2015 / 16:24

  je bent er heel goed on geslaagd de sfeer neer te zetten, ik snap dus hélemaal dat je erg genoten hebt zowel het optreden als van alles erom heen.
  In Volendam ben ik ook nog nooit geweest maar dat is écht niet uit angst om één van de zangers tegen het lijf te lopen hoor ( zo erg is het nou ook weer niet;-)) Is er gewoon nooit van gekomen en ik ben altijd bang dat het tegenvalt omdat het erg toeristisch lijkt te zijn.
  Wat lijkt me dat verschrikkelijk om voor een volle zaal ten huwelijk gevraagd te worden, maar ja, gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 25/09/2015 / 16:49

   Dankje Riet, het was echt zo superleuk!
   Is ook toeristisch, de ene souvenirshop na de andere, maar de Dijk daar heeft toch iets. Ik kom er al jaren, soms een aantal jaren niet, dan weer elk jaar een keer. Een vriendin van mij, Anna, woont in Middelie, 6 km ervandaan. Dus als ik daar ben gaan we altijd even naar Volendam. Altijd paling halen bij dezelfde winkel, nu niet want we konden het niet bewaren, maar anders wel, heerlijk!
   Oh ja en dat huwelijksaanzoek, ze was echt zo verrast toen haar Hugo opeens aan de andere kant opkwam en zong… Was leuk om mee te maken!

   Like

   • rietepietz 25/09/2015 / 17:02

    Nou wie weet gaan we Volendam nog wel eens “inhalen”.
    Gelukkig maar dat a.s. bruid het wél leuk vond, ik zou vast nee gezegd hebben;-)

    Geliked door 1 persoon

    • Regenboogvlinder 25/09/2015 / 17:08

     Nooit te oud om nog eens te gaan en dan op de foto in Volendams kostuum Riet! 😉
     Ja zou echt iets voor jou zijn denk ik, om dan nee te zeggen hahaha

     Like

  • Margaret 26/09/2015 / 10:23

   Het huwelijksaanzoek was zo prachtig om mee te maken!! Superleuk gedaan!!

   Geliked door 1 persoon

   • rietepietz 26/09/2015 / 11:47

    Zolang de a.s. bruid zich er happy bij voelt is er niets mis mee natuurlijk. ik zou daar toch met behoorlijk wat gene bj zitten omdat dit soort dingen in mijn gevoel allen de twee gelieven aangaat. Maar oke, ik ben misschien van een andere generatie en het inspireerde me in ieder geval wél tot een logje;-)

    Geliked door 1 persoon

    • Regenboogvlinder 26/09/2015 / 22:34

     Oh dat logje moet ik dan nog lezen, ik was weer eens een dagje buiten spelen ;-). Even mijn mailtjes doen, reacties beantwoorden en dan naar bed. Morgen weer wat logjes lezen, hoewel ik giga achter ben weer :-(.
     Ik wil gewoon teveel, de dag is te kort hoor! Kun jij daar niks aan doen?

     Like

 10. Morgaine 25/09/2015 / 15:37

  Oh zo heerlijk van die dagen waarin je en jezelf maar ook anderen kunt verwennen, dat straalt er gewoon vanaf! Ennuh, jij weet toch wel dat er een blad van Nick en Simon bij de Bruna nu ligt met een cd? Of volg je alleen de 3j’s 😉

  X

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 25/09/2015 / 16:44

   Ja heerlijk hoor! Heb toevallig in het wknd gehoord dat ze een eigen ‘glossy’ uitbrengen. Ik vind N&S ook goed hoor, maar 3JS zijn veruit favoriet! 😉 X

   Geliked door 1 persoon

 11. Hillechien Prins 25/09/2015 / 14:47

  een dag en een avond met een gouden randje dus

  Geliked door 1 persoon

 12. Kakel 25/09/2015 / 14:21

  Voor herhaling vatbaar!

  Geliked door 1 persoon

 13. ria 25/09/2015 / 14:13

  Dit is nog eens echt genieten. Blijf genieten nog vele jaren lang.

  Liefs, Ria

  Geliked door 1 persoon

 14. Marja 25/09/2015 / 13:31

  Heerlijk om je zo enthousiast te “horen” vertellen. De pret spat van het scherm.

  Geliked door 1 persoon

 15. Lonneke 25/09/2015 / 13:24

  Wat was het een geweldig weekend! Dankjewel😊

  Geliked door 1 persoon

  • Margaret 26/09/2015 / 10:25

   het was echt een geweldig weekend!! Ik ben nog steeds heerlijk aan het nagenieten!! jullie ook nogmaals bedankt voor de gezelligheid dames. Alles was fantastisch!! het concert, het samenzijn en ontmoetingen met de andere fans, het diner, het ontbijt alles!!

   Geliked door 1 persoon

   • Regenboogvlinder 26/09/2015 / 22:35

    ALLES Margaret, je hebt helemaal gelijk! Jij ook bedankt! Berg en Dal al geboekt?

    Like

  • Regenboogvlinder 25/09/2015 / 15:28

   Was top! Heb echt genoten van alle 3 de dagen trouwens!

   Like

 16. Anja 25/09/2015 / 12:41

  Wow! Wat een verrassing lieverd! Bedankt voor deze surprise.. Kende de foto’s nog niet. Word er helemaal blij van! Wat hebben we genoten hè? 💋

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 25/09/2015 / 13:02

   Haha, dankjewel! Foto’s zijn dus niet zo geweldig van het concert dan, maar goed, wij waren erbij hè ;-). Ja we hebben zeker genoten! XXX

   Like

 17. Mrs. Brubeck 25/09/2015 / 12:21

  Klinkt zo vrolijk, het plezier spat van mijn iphone 🙂 wens je ook dit weekend veel moois!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.