Fietsend naar zus en zwager…


Vandaag ging mijn fietstocht naar mijn zus en zwager.

Om ongeveer half 9 werd ik wakker, goed geslapen deze keer, lekker met het raam open. Na een heerlijk ontbijtje pakte ik de rest van mijn spullen op mijn fiets, dronken we nog een kopje koffie en nam ik hartelijk afscheid van Mariet. Harrij reed op zijn fiets met mij mee naar het centrum en wees me de weg naar het volgende fietsknooppunt. Ook van Harrij nam ik met een paar dikke zoenen afscheid.

imageHelaas… Die fietsknooppuntenroute’s lijken niet geschikt voor mij. Het allereerste op mijn lijstje bleek ik na een tijdje al gemist te hebben. Dus schreef ik een paar andere knooppunten op, om vervolgens de oorspronkelijke route halverwege weer op te kunnen pakken.

Ik kwam langs mooie plaatsjes en natuurlijk reed ik weer ergens om. Er stonden bij een bepaald punt een stuk of 6 mensen op het bord te kijken. Het leek wel alsof er 2 route’s van verschillende merken door elkaar liepen.

Dus uiteindelijk toch maar weer Maps aangezet. Prima te doen! Rond 2 uur ’s middags arriveerde ik. In totaal 38 km gefietst en vaak op- en afgestapt. Dus de nodige calorietjes heb ik vandaag wel weer verbrand.

Na een kop thee en een verfrissende douche zocht ik mijn was uit en werd de wasmachine aangezet. We hadden veel te bespreken want ik was er al een tijdje niet geweest en zo heel vaak bellen we elkaar nou ook weer niet.

Na een heerlijke pasta maaltijd, ze eten nooit vroeg, dronken we nog een kop thee en rond half 12 ging ik naar bed, waar ik nog een mail beantwoordde en dit logje maakte..

Nu lekker slapen en morgen gezond weer op!

 

Advertenties

34 reacties op ‘Fietsend naar zus en zwager…

 1. gewoonanneke 5 oktober 2015 / 21:05

  O ja, die knooppunten haha komt me zo bekend voor. Maar ondanks alles kom je er toch super hoor en deze eerste week prachtig weer he….

  Like

 2. Albert y Mara fotoblog 5 oktober 2015 / 01:32

  Nu kan je je vast voorstellen dat wij heel wat jaren genoten hebben van al die tourtochten met onze MG’s die nu meer in de garage staan dan dat ze gebruikt worden. Super voor jou dat het weer zo aangenaam is en je geniet van natuur en omgeving. De afstanden zijn dan ook te doen.
  Sterkte en we gaan even spieken wanneer je in onze “dolfijne” stad langskomt èn waar je overnacht. Liefs van ons.

  Liked by 1 persoon

  • Regenboogvlinder 5 oktober 2015 / 08:11

   Ja absoluut, heerlijk dat vrije gevoel hè. Houd me maar in de gaten hoor 😉. Afstanden zijn prima, niet nodig om meer te willen hoor. En het weer, ja dat is heerlijk! Hopelijk heb ik deze laatste 3 dagen ook nog een beetje geluk en anders fiets ik gewoon tussen de druppels door 😉

   Like

 3. rietepietz 4 oktober 2015 / 16:50

  Mist is niet lekker om in te fietsen, slaat op je keel en is kil. Maar ná mist gaan altijd de zon schijnen dus je zóu er op kunnen wachten met wegrijden. Vanmorgen zat het her ook potdicht, héél weinig zicht op de snelweg waar ik toevallig vandaag moest rijden.
  De terugweg scheen de zon stralend.

  Liked by 1 persoon

 4. Melody 4 oktober 2015 / 13:07

  Geweldig toch! En wat heerlijk dat je dat nu ook ‘gewoon’ doet…. het niet meer bij ‘dromen van’ blijft.

  Genieten hoef ik je niet te wensen, want dat doe je nu volop, maar ik wil wel zeggen dat ik het je van harte gun, ook al weet je dat al lang 😉

  Liked by 1 persoon

  • Regenboogvlinder 5 oktober 2015 / 08:16

   Het is heerlijk hoor, deze droom heb ik dan ook zelf maar vast waargemaakt hè..
   Dankjewel ja, dat weet ik zeker al lang! ❤️😉👍🏼

   Like

 5. Morgaine 4 oktober 2015 / 12:57

  Hahaha ja die fietsknooppunten, ik volg ze eigenlijk nooit, ik neem mij telkens voor om dat ooit eens te doen, sommigen lopen namelijk ook dwars door de stad hier, maar de afstanden zonder ondersteuning zijn iets te ver voor mij nog, maar ooit! Heerlijk, lijkt me zo gaaf om dit te doen wat jij nu doet!

  X

  Liked by 1 persoon

  • Regenboogvlinder 5 oktober 2015 / 08:17

   Gelukkig ben ik overal nog aangekomen, dus ik kom er ook wel zonder die knooppunten haha. Ja het is wel lekker hoor, een heel vrij gevoel! X

   Liked by 1 persoon

 6. די מריו 4 oktober 2015 / 10:33

  Mooi, ik kan me voorstellen dat je om je heen zoveel te zien hebt dat het leuk blijft. Het zijn natuurlijk stukken die je nog nooit gefietst hebt en dus alles is nieuw

  Love As Always
  Di Mario

  Liked by 1 persoon

  • Regenboogvlinder 4 oktober 2015 / 11:54

   Klopt, het is allemaal nieuw voor me! En er is genoeg te zien om me heen, een prachtige omgeving ook! Morgen weer verder, heb er nu alweer zin in!

   Like

 7. marjolijn1 4 oktober 2015 / 08:26

  Fantastisch dat je straks met allemaal schone spullen de reis weer kunt vervolgen.
  Fijne zondag meis en geniet volop….!!

  Liked by 1 persoon

  • Regenboogvlinder 4 oktober 2015 / 08:52

   Ja hoor, blij mee! Ik had wel genoeg bij me, maar dit is toch wel fijn!
   Dankje, hetzelfde voor jou! Liefs!

   Like

  • Regenboogvlinder 4 oktober 2015 / 08:50

   Nee Thomas, absoluut niet! Ik kijk om me heen, zie prachtige landschappen. Af en toe muziek op mijn oren waar ik lekker mee mee galm. Af een toe een terrasje pakken tussendoor en dan ook weer leuk rondkijken. Ik geniet echt! En het zijn natuurlijk afstanden die te overzien. De 2e dag was zwaar, maar ik laat me niet meer verrassen en zorg wel dat alles in orde is, dus dat ligt achter me. Het gaat super! Toch bedankt 👍🏼

   Liked by 1 persoon

Reacties... ja graag, ik ben er dol op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s