Weblog ontmoetingen…

 

Steeds vaker sta ik erbij stil, hoe bijzonder het is, hoeveel mensen je wel niet ontmoet in je leven.

Het is eigenlijk constant een komen en gaan van mensen. Een aantal daarvan blijft ook in je leven en hoort dan na verloop van tijd tot je vrienden, waarvan sommigen ook nog eens heel belangrijk voor je kunnen worden.

Zo heb ik inmiddels al een groot aantal bloggers ontmoet!

De eerste daarvan was Hanneke, trouwens ook mijn eerste volgster! Een geweldige schrijfster, die momenteel niet zoveel doet met haar blog. Ze is 2 jaar geleden oma geworden van 3 kleinkinderen binnen 3 maanden. Binnenkort worden er weer 2 kleinkinderen geboren, dus zij heeft duidelijk andere prioriteiten.

Misschien wel leuk om te vertellen hoe dat contact is ontstaan.
Ik was een beginnend blogster. In augustus 2004 ben ik met mijn eerste weblog gestart (toen nog bij weblog.nl) genaamd ‘Van Geldorpjes’. Mijn dochter wees me op de weblog van een vriendin en dat vond ik zo leuk en… net iets voor mij. Een maand eerder was mijn zoon met zijn gezin, na 2 jaar in Nederland te hebben gewoond, weer verhuisd naar Gran Canaria en ik dacht, dát is een leuke manier om familie en vrienden een beetje op de hoogte te houden van hun leventje en natuurlijk ook van dat van ons. Ook was het precies in mijn eigen straatje vanwege mijn interesse in alles wat met computers en internet te maken had, dus het werd meteen een erg leuke hobby.

Deze weblog ging dus over mijn leven met mijn man, inmiddels ex, mijn kinderen (zoon woont op Gran Canaria en dochter in Nederland) en kleinkinderen en het wonen en werken in Nederland en op Gran Canaria. Ik heb mezelf alles aangeleerd en was een beetje aan het experimenteren. Zo had ik een (zoals we tegenwoordig zeggen) widget geplaatst voor lezers, om mijn blog te gaan volgen via een e-mail abonnement. Ik had mezelf voor een abonnement aangemeld, iemand moest het toch uitproberen hè. Toen een piepklein logje gemaakt met als titel ‘dit is een test’ en uitleg over de reden van die test.

Ik had er niet echt bij stil gestaan dat er natuurlijk ook wildvreemden mijn blog zouden kunnen lezen. De familie en een handvol vrienden wisten me te vinden en dat was de insteek. Tot ik op het bovengenoemde logje opeens een reactie kreeg, ja van Hanneke dus, die luidde als volgt: “En… is de test gelukt?” of iets van die strekking. Ze zal zeker gelachen hebben om mijn verbaasde tegenreactie. Ik vroeg haar namelijk hoe zij mij in vredesnaam gevonden had.. Nooit verwacht dat buitenstaanders geïnteresseerd zouden kunnen zijn in mijn blog. Nou ja, er stonden destijds in het ‘beheer’ van weblog ‘nieuw gepubliceerde logjes’ en die ‘test’ van mij, waar haar oog dus op viel, maakte haar nieuwsgierig.

In maart 2010 hebben we elkaar voor het eerst ontmoet en we hebben een erg leuk contact, het wordt hoog tijd dat we weer eens iets afspreken, mijn beurt om haar kant op te gaan! Hanneke, in het nieuwe jaar moeten we echt weer eens bijkletsen hoor!

Daarna volgden er nog een aantal, ik ga ze noemen, hoop niet dat ik iemand ga vergeten:

Weblogmeeting april 2010 in Lelystad:

Melody

Truus

Er waren nog veel meer mensen hoor, maar zij zijn helaas de enigen van de mensen die ik volgde, die nog bloggen.

Weblogmeeting mei 2010 in Dierenpark Emmen:

Geesje – Grunningswichtje

Saskia – Reismeermin

Ook met nog veel meer mensen natuurlijk, maar ook die bloggen niet meer. 

Verder in de loop der tijd:

Dieneke – Hollandswelvaren

Mrs T.

Anneke  – Gewoon Anneke

Marja

En in het laatste jaar:

Harrij – Gedacht & Gedicht

Rob – Docent in hart en nieren

Jan – Hartelijke Hot Hulk

Ria – Voor het blog gezet

Suus – Morgaine’s Passions


Rolf - Uden 4-11-2015 (2)
En mijn laatste ontmoeting met een leuke blogger was afgelopen woensdagavond tijdens een Ladies Night in Uden (een beauty en fashion beurs). Daar heb ik eindelijk
Rolf van der Leest ontmoet. We lezen ook al heel lang bij elkaar en toen ik hoorde dat hij zijn boek ging promoten in Uden dacht ik, daar ga ik heen. De klik was er in het echt dus ook, maar ook dat wisten we eigenlijk allebei wel. We hebben regelmatig contact en dan leer je elkaar toch wel aardig kennen. Het was een leuke avond.
Rolf las voor uit zijn 1e boek, de autobiografische roman “Verslikt In Het Leven” en bracht na afloop zijn boeken aan de man, nou nee eigenlijk aan de vrouw(en) 😉.
Zijn 2e boek “Ondeugdelijke spiegeling” komt in januari 2016 uit, hopelijk al in december in de voorverkoop. Heel veel succes Rolf!!!

Ik vind mezelf toch wel een bofbips hoor. Nog nooit is een ontmoeting met een blogger of blogster anders uitgepakt dan ik verwachtte. Nieuwe mensen ontmoeten is natuurlijk altijd leuk, maar als je dan ook nog een gemeenschappelijke hobby hebt, kan het gewoon niet meer stuk.

In het nieuwe jaar zal ik zeker wel weer een paar bloggers ontmoeten als het zo uitkomt. Altijd leuk, ik zie er nu alweer naar uit! 

En… wie heeft er ook al veel vaker een blogger ontmoet?
En waren die ontmoetingen net zo leuk als mijn ervaringen? 

De links staan zover uit elkaar omdat ze elkaar gaan overlappen op de een of andere manier. Dan klopt de combinatie niet meer 😦
Even uitzoeken…

 

69 gedachtes over “Weblog ontmoetingen…

  • Regenboogvlinder 25 november 2015 / 08:48

   Ik ook die met jou Rob! Was bijzonder!
   Nou ja… dankje, word er
   stil van..
   Ik ga Zilvertje eens opzoeken!
   Warme groet!

   Like

 1. cornma 9 november 2015 / 11:54

  Ook ik heb al heel wat bloggers ontmoet, o.a. Melody, Geesje en Hanneke. Er zijn er nog meer en oh, deze mag ik zeker niet vergeten, Trees, ja, die heb ik ook ontmoet.:-)

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 9 november 2015 / 13:40

   Oh hetzelfde groepje…
   Maar waar heb ik jou dan ontmoet???
   Ken je echte naam ook niet achter Cornma… 😉

   Like

   • cornma 9 november 2015 / 13:47

    Mijn (echte) naam kwam voor ergens in de reacties…..

    Geliked door 1 persoon

    • Regenboogvlinder 9 november 2015 / 15:16

     Nou ja zeg, dan weet ik het…
     Niet te geloven, je wilt je niet bekend maken zeker? Houden we het zo!
     Maar wij dachten destijds dat we elkaar ergens van kenden hè, maar konden maar niet uitvinden waarvan.
     Leukkkkk!!! Dikke knuffel!

     Like

 2. די מריו 8 november 2015 / 21:03

  Ik ben niet zo van het ontmoeten van bloggers. Niet ten nadele van, maar het voelt voor mij nou eenmaal zo. Toch heb ik zelfs loggers ontmoet. Meer met toeval trouwens.

  Love As Always
  Di Mario

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 23:12

   Is je goed recht hoor Di Mario, hoeft vast voor veel meer mensen niet. Ik vind het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten, dus als het uitkomt vind ik het heel leuk! En heel toevallig bloggers ontmoet? Dat is wel apart..
   Groetjesss

   Like

 3. minoesjka2 8 november 2015 / 20:00

  Ja, stom hé, ik was bij mijn eerste blog ook zwaar verbaasd dat wildvreemde er op reageerde 🙂 Hoe naief 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. roadlaura1969 8 november 2015 / 18:31

  Mooi Treeske , ik persoonlijk heb met Emmelinda contact wij konden elkaar van vroeger uit het dorp ,ik zat bij haar broertje in de klas. Jaren later hebben we ons bij mijn zus gezien en daarna nog een paar maal afgesproken. Komend weekend gaan we naar de Winterfair 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 19:17

   Emmelinda ken ik niet. Leuk zeg, dat jullie ook samen dingen doen. Naar Utrecht? Mijn schoonzus staat er met ‘Engelse fudge’ zooooo lekker. Ik ga ze dinsdag de 17e waarschijnlijk een dagje helpen. Als je dan gaat kunnen wij elkaar ook ontmoeten 🙂
   Veel plezier!

   Geliked door 1 persoon

   • roadlaura1969 8 november 2015 / 20:50

    Hoi Treeske , nee wij gaan eerder dan Dinsdag , op Zondag 😀 Emmelinda heeft heeeel lang geblogd zij heeft mij zover gekregen om te gaan bloggen 👍

    Ot: prachtig voorproefje van je fotosessie op FB 👌

    Geliked door 1 persoon

 5. marjolijn4 8 november 2015 / 17:59

  Ja, het bloggerswereldje kan veel leuks opleveren.
  Geniet er van meis, jouw pen is nog lang niet leeg… 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 18:19

   Absoluut! Doe ik ook hoor! Zou je denken? Nee, denk het ook niet, heb er nog elke dag plezier in! 🙂

   Like

 6. gewoonanneke 8 november 2015 / 17:27

  Ja ik heb ook wel een paar bloggers ontmoet al was dat in eerste instantie niet mijn insteek. Maar echt geen spijt van. Het waren leuke dagen/middagen. Met Minoesjka in Kinderdijk wezen wandelen en en hele lange Hemasessie met Mirjam en natuurlijk jijzelf in Gouda. Ja leuk hoor om ze ontmoet te hebben en misschien nog wel eens zal ontmoeten.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 18:01

   Je bedoelt je bent daar niet om gaan bloggen? Nee ik ook niet, zoals uit dit logje wel blijkt snapte ik niet eens wat Hanneke bij mij zocht, haha. Maar zo zie je hoe het kan lopen.
   Elke ontmoeting was voor mij ook een feestje. Onze eerste op de 50+ beurs dan, we moesten ons gewoon dwingen om weer wat te bekijken, zoveel hadden we te bepraten, was leuk!

   Like

   • gewoonanneke 8 november 2015 / 18:21

    Ja dat bedoelde ik, het was niet mijn insteek toen ik ging bloggen. Maar goed dan kom je soms mensen tegen waar het ook via blogs mee klikt en dat is alleen maar leuk. Ja die 50 + beurs heb er verder niet zoveel meer van gezien maar vond het helemaal niet erg haha.

    Geliked door 1 persoon

 7. Mrs. T. 8 november 2015 / 17:17

  Ja leuk he die ontmoetingen? Het bijzondere vind ik dat je er in dit geval gewoon echt voor kiest om iemand te ontmoeten of niet. Zo anders met vriendschappen die vanuit ‘vroeger’ zijn gegroeid.
  Aanstaande dinsdag ga ik weer op pad met Y, ook via het bloggen ontmoet en inmiddels een goede vriendin.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 17:56

   Oh ja echt, het zijn inderdaad bewuste keuzes. Hoewel die snelle ontmoeting tussen ons was wel toevallig al wisten we wel van tevoren dat we er allebei zouden zijn.
   Je hebt weer heel andere gespreksstof met bloggers en vaak kom je op nogal herkenbare dingen uit. Oh leuk weer een dagje op stap. Veel plezier, maak er een leuke dag van!

   Like

 8. rietepietz 8 november 2015 / 16:03

  In jouw rijtje zitter er drie die ik persoonlijk ken , Melody, Truus en Ria. En ja ook dat waren ontmoetingen die alléén maar herkenning en warmte brachten. Ik heb in de loop der jaren nog wel meer bloggers ontmoet maar die lezen niet bij jou , maar ook die ontmoetingen waren precies zoals ik ze verwacht had.
  Ik zoek het nooit op om bloggers te ontmoeten maar soms is een meeting gunstig aan te reizen (ik háát reizen) of te combineren met iets dat we graag willen, zoals de laatste meeting die Melody organiseerde naar Burger’s zoo. toen pakten we een hotelletje en gingen de dag erna naar het openluchtmuseum zodat we niet op één dag heen en terug hoefden.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 17:54

   Oh leuk, zijn alle drie schatten!
   Leuk als het zo goed uitpakt hè.
   Meestal als ik een afspraak maak hebben we het al maanden van tevoren erover gehad, dat het misschien leuk zou zijn, dat het ergens te combineren is.. Zo loopt het. Soms duurt het langer dan je denkt, soms gaat het snel! Ik geniet er in ieder geval van heel erg van!
   Die afspraak met Ria zat al zeker 3/4 jaar in de pen voor we hem echt maakten.
   Oh ja die laatste meeting, ben ik niet bij geweest. Maar inderdaad slim op het zo te doen, pak je 2 vliegen in een klap!

   Like

 9. VoorHetBlogGezet 8 november 2015 / 15:39

  Lieve Trees, wat hebben wij saampjes een paar heerlijke dagen gehad toen ik met mijn gipspootje zat. Veel kletsen, lachen en trappen, (20 km) rondje Maas. Maar vooral ook veel en lekker happen tijdens het trappen.😊
  En ook wij hadden de bekende *klik* We gaan proberen om het in 2016 te herhalen! Mijn andere leuke blogster waar ik meerdere ontmoetingen mee gehad heb is Rietepietz. En ook dat was genieten!

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 15:55

   Oh ja heerlijk Ria! Ik heb genoten hoewel het fietsen best wel zwaar was af en toe haha. Zeker gaan we dat doen, zo rond de 4daagse van Nijmegen hè! Komt goed!
   Oh ja Rietepietz, leuk! Heb ik hier in blogland ook een leuke klik mee. We zullen zien of het er ook eens van komt, lijkt mij wel leuk! 🙂
   Dank voor je lieve/leuke reactie! XXX

   Like

 10. Zo simpel is dan geluk 8 november 2015 / 15:02

  Super leuk zeg! Ik heb eigenlijk maar één blogger in real life ontmoet. Dat was heel erg leuk. 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 15:19

   Ook goed uitgepakt dus, ja als er een klik is in blogland zit het meestal in het echt dus ook wel goed! Leuk!

   Like

 11. Melody 8 november 2015 / 14:12

  Omdat ik al meerdere weblogmeetings organiseerde heb ik er dus in de loop der jaren wel vele ‘life’ ontmoet en met sommigen heel close geworden en met anderen minder en weer anderen niet..

  Al lijkt het misschien niet zo, ik ben toch niet zo’n mensen-mens, in veel gevallen worstel ik teveel met ‘schaduwen’ zoals je weet. Het is inderdaad leuk mensen te ontmoeten met wie je een klik voelt en zeker als je dan achteraf merkt dat die klik ‘echt en oprecht’ was …

  Bloggen is net als het gewone leven, je ontmoet mensen en sommigen wandelen met je mee en anderen belopen een ander pad. Niets is definitief, open staan voor de verrassingen levert de meest onverwachte en mooie dingen op.

  LIefs

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 14:28

   Wat een mooie reactie Mel! Het klopt ook wat je zegt, zo is het uiteindelijk in het echte leven ook. Maar soms mis je mensen. Ik denk bijvoorbeeld regelmatig aan ‘Trui’. En ja jij had met veel meer contact. En intussen weten we allemaal dat het leven uit ‘alleen maar’ veranderingen bestaat en niets blijvend of gegarandeerd is!
   Liefs!

   Like

 12. hannekelive 8 november 2015 / 14:08

  Dat is alweer een tijdje geleden Trees. Wat is er in de tussentijd veel gebeurd. En steeds was er dan het contact.
  Je bent erg waardevol voor me geworden. En al zien we elkaar te weinig: onze liefde roest niet 😊
  Hoop je snel weer eens te kunnen smuffelen. Xxx

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 14:24

   Hé vriendinnetje! Je houdt me nog steeds in de gaten hè ;-). Dankje dat je weer even langskwam.
   Ja joh, de jaren gaan wel door en ja er is veel gebeurd. Die ‘liefde’ tussen ons voelt voor mij hetzelfde hoor. Ik meld me in januari goed? Dan gaat het er wel weer eens van komen! Hoop dat alles goed gaat met de 2 zwangere schoondochters en er gezonde kindjes geboren zullen worden! Staan op springen denk ik? Liefs en XXX

   Like

   • hannekelive 8 november 2015 / 19:38

    Nog anderhalve week, dan wordt de eerste verwacht. Twee weken later nummer twee. Het wordt weer spannend.

    Geliked door 1 persoon

    • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 19:55

     Oh dat wordt het zeker, geweldig hè. En die 3 zijn al zo schattig! Sterkte met de spanning hè! Dikke smuffel! 😉

     Like

 13. Merel 8 november 2015 / 13:49

  Tof om zo nieuwe mensen te ontmoeten

  Geliked door 2 people

 14. Kakel 8 november 2015 / 13:43

  Ik ben niet zo van de contacten. Het duurt vrij lang voordat ik iemand vertrouw en de gok neem. Maar inmiddels heb ik drie bloggers ontmoet en ik heb met alle drie een geweldig contact!

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 14:18

   Dat is je heel erg gegund Kakeltje, dus ook bij jou geen negatieve ervaringen! Heerlijk is dat! Wie weet ontmoeten wij elkaar ooit ook nog wel eens! Liefs!

   Like

 15. majaer 8 november 2015 / 13:17

  Het is leuk om je te ontmoeten op de blog, je kunt een goed verhaal schrijven en het is leuk om te lezen petje af hoor, ik doe het je niet na.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 13:21

   Wat een leuke reactie, dankjewel!
   Gewoon proberen hoor, komt best goed! 🙂

   Geliked door 1 persoon

 16. Rianne 8 november 2015 / 11:30

  Harriette (gewoonharriette.wordpress.com), Anke van Binnenkijkjes (verzegsels.blogspot.nl), Jeanine (tenaanval.nl) en de schrijfster achter moreorless.blogspot.nl en nog wat bloggers die nu niet meer bloggen kon ik al voordat ik hun blog ging lezen.

  In al de tijd dat ik blog heb ik alleen Mrs T (toevallig) ontmoet tijdens een boekpresentatie.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 11:34

   Allemaal door elkaar aangestoken met het blogvirus? Leuk hoor! Maar wij hebben ook al langer het plan elkaar te gaan zien hè, komt goed, lijkt me erg leuk! 🙂
   Toevallig is ook leuk.. haha, ik heb haar ontmoet tijdens een theatershow, dus alleen even kennis gemaakt en verder eigenlijk weinig gesproken. Toch leuk!

   Like

   • Rianne 8 november 2015 / 13:58

    Nee.. Ik door Harriette.. De rest???

    Geliked door 1 persoon

     • Rianne 8 november 2015 / 15:27

      Nee… Sommige blogs bestonden al lang voordat ik ging bloggen maar die blogs waren voor mij geen reden om te gaan bloggen.. Vanwege een aantal reeds bestaande blogs durfde ik het in eerste instantie niet eens… Zo goed zijn die blogs..

      Like

 17. Morgaine 8 november 2015 / 11:03

  Ja ach, voor web-log zat ik al op fotolog en ik heb meerdere fotolog meetings gedaan met hele grote groepen en zelfs mensen uit het buitenland ontmoet. Ja fotolog.net bestaat nog maar iedereen is naar Flickr gegaan toen dat kwam, toen blogte ik ook al en combineerde dat, maar op de één of andere manier kunnen de meesten dat niet verenigen met elkaar. Een blog en een Flickr onderhouden, ze kwamen niet mee. Slechts 2 nu van die tijd heb ik nog contact mee nu via Fb, één van de twee weer sinds 2011 (die ik al in 2002 heb leren kennen dus) en de ander pas sinds kort weer…

  web-log had natuurlijk die hele mooie start pagina waar je de top 50 had van blogs altijd maar ook de updates wat de hele dag door ging en ook op de 18+ blogs als je die wist te vinden die lijst, hahahaha Dus dat vond ik daar altijd zo mooi dat je eigenlijk de hele dag door weer wat nieuws kon zien om even te gaan kijken. Maar ook, die ene lijst die ons vertelde als iemand zich net had aangemeld en eventueel een blog aan het opstarten was, registratie, net nieuw. Ja dat mis ik hier wel eigenlijk. Want iedereen echt iedereen kwam op die pagina voorbij!

  Zo dus Trees, maar dat ben je later zelf wel uit gaan vinden, hahaha

  En ja, ik heb heel veel bloggers ontmoet waarvan ik een heleboel mensen als echte vrienden mag tellen en nu al ruim 11 jaar mee bevriend ben, en helaas heb ik zelfs al een blogster naar haar laatste rustplaats mogen brengen deze zomer, veel te jong, maar oké… de lach en de traan.

  X

  Geliked door 1 persoon

  • Morgaine 8 november 2015 / 11:07

   Oh dan vergeet ik nog de twee huwelijken die ik mee heb mogen maken, en dat allemaal dankzij web-log, hahaha

   Like

   • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 11:41

    Zeg dus maar niet dat de virtuele wereld niet echt is, want dat kan zeker uitgroeien tot leuke vriendschappen!

    Geliked door 2 people

    • Morgaine 8 november 2015 / 11:42

     Echt wel, je moet het wel kienen natuurlijk en kunnen shiften of iemand echt is of niet 😀

     Geliked door 1 persoon

     • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 12:09

      Ja dat is zo, maar gelukkig is het bij mij nog nooit verkeerd uitgepakt.. 🙂

      Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 11:39

   Ja zo leren we allemaal vanzelf hoe het allemaal werkt! Ik heb me nooit zo bezig gehouden met anderen in het begin. Heeft echt wel een aantal jaren geduurd voor ik ook bij anderen ging lezen. En nu heb ik er zoveel, dat ik niet eens meer aan een boek lezen toekom.. ;-).
   Ja, dat kan ook gebeuren hè. Inderdaad erg, maar zo is het leven wel. X

   Geliked door 1 persoon

   • Morgaine 8 november 2015 / 11:42

    Nee ik ook niet maar ik lees denk ik meer dan velen een boek lezen zo nu en dan, er zijn uitzonderingen natuurlijk maar als ik mijn rondje blog heb gedaan, heb ik wel even genoeg gelezen, hahaha

    Geliked door 1 persoon

 18. Rolf van der Leest 8 november 2015 / 10:16

  Hoi Trees,

  Ja, dat was een echte ‘meet and greet’. Leuk om jou live te ontmoeten nadat juist jij achter de schermen zo’n fijne rol speelt. Wat veel mensen niet weten is dat jij één van mijn proeflezers en correctoren bent. Vaak kleine tips voor zaken waar je als schrijver compleet overheen kijkt of aan voorbijgaat. Zoals alles in het leven is ook schrijven een groeiproces.

  Waar mijn debuutroman nog ruwe en ongeschaafde delen bevat ben ik blij met de groei in al mijn latere bundelingen. “Ondeugdelijke spiegeling’, het boek waarmee ik bij Aspekt ga debuteren, is daarin al zoveel verder. Daar ben ik trots op! In mijn tweede roman zal ik jou dan ook op gepaste wijze lauweren, Trees.

  Dank voor je mooie woorden, Rolf van der Leest

  Geliked door 2 people

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 10:35

   Wat een mooie reactie Rolf, dankjewel!
   Ben er een beetje stil van :).
   Ja, die samenwerking is het regelmatige contact dat wij hebben, dat hopelijk nog wel een tijdje zal voortduren! Ik vind het ontzettend leuk om te doen, dat weet je. En ook best wel een eer om de eerste lezer te mogen zijn van je schrijfsels.
   Zoals je weet sta ik versteld van de groei die je hebt doorgemaakt in zo’n korte tijd. Jij ook bedankt hè!
   Groetjesss, Trees

   Geliked door 1 persoon

 19. Mrs. Brubeck 8 november 2015 / 09:52

  Ik nog niet, maar dat komt ook door “ons” verhaal, dat ik niet zomaar hier uit de doeken kan doen, maar dat veel bloggers (jammer genoeg maar van een kant) kennen 😦
  Ik heb nu zelf al zoveel leuke mensen leren kennen… Zou er een aantal echt wel eens willen ontmoeten… 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 10:00

   Het moet ook de tijd zijn hè.
   Komt vast goed, lijkt me leuk, volgend jaar of zo? Dan doe ik gewoon een rondje België ;-).

   Geliked door 1 persoon

   • Mrs. Brubeck 8 november 2015 / 15:33

    Volgend jaar pas?? 🙂

    Geliked door 1 persoon

    • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 15:53

     Ehhhh ja, dit jaar denk ik niet meer 😉
     De tijd gaat al zo snel hè! Maar wat in het vat zit verzuurt niet! 🙂

     Geliked door 1 persoon

 20. Marja 8 november 2015 / 09:41

  Behalve Triltaal en jou ken ik niemand in real life. Jij bent een bezig bijtje en ik een huismus.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 09:49

   Ach verschillen mogen er zijn, daarom kom ik gewoon naar jou toe, kun je lekker thuisblijven en ik lekker rondcrossen door Nederland en België 😉

   Like

 21. John 8 november 2015 / 09:17

  Ik heb ook wel wat bloggers ontmoet, maar doe het doorgaans niet zo snel. Hoewel ik het wel erg leuk vind mensen achter het blog te ontmoeten.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 09:44

   Oh leuk, vast allemaal bloggers uit een heel andere hoek. Dat gebeurt bij mij ook niet vaak hoor, soms lazen we al jaren bij elkaar voor ik een blogger ontmoette. Komt ook omdat ik nu veel meer tijd heb en geen rekening hoef te houden met..
   Fijne zondag!
   Groetjesss

   Geliked door 1 persoon

 22. natasjaslifestyle 8 november 2015 / 08:30

  Ik kon Suus al ver voor het bloggen… Dus ja eigenlijk is zij tot nu toe de enige😉 maar het lijkt me leuk ook ook andere te ontmoeten.

  Geliked door 1 persoon

    • Morgaine 8 november 2015 / 10:59

     en als Roos weer komt weet je het weer, moet je wel een keertje tijd hebben al is het een uurtje, hahahaha 😛

     Geliked door 2 people

 23. Hillechien 8 november 2015 / 08:09

  Ja over het algemeen is dat erg leuk. Heb dit nu nog maar drie keer mogen meemaken maat was altijd leuk, gezellig en voor herhaling vatbaar. Wanneer kom jij eens langs?? Hihihi

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 8 november 2015 / 09:41

   Ja klopt, altijd leuk!
   Nou wie weet Hillechien, ik heb meer Belgische lezers, dus kan ik misschien eens iets combineren 😉

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.