Italië, Oostenrijk, Duitsland, Nederland… (1)

 

Vervolg op… Nederland, Duitsland, Zwitserland en Italië..

europa-16

Op woensdagmiddag kwamen we dus aan op de camping waar mijn broer en zijn vrouw werken, aan het Gardemeer in San Felice del Benaco. Helaas bleek dat ze net 5 minuten ervoor waren vertrokken en pas ’s avonds terug zouden komen. Met de 2 stagiaires besproken we een plan. En wel dat zij een berichtje zouden sturen als ze bij hen weg zouden rijden  want ze moesten nog iets ophalen die avond. Wij zaten toen al bij hun tent, mooi uit het zicht en toen de auto stilstond heb ik mezelf laten zien en keihard ‘verrassing’ geroepen! Hartstikke leuk vonden ze het. We hebben lekker bijgekletst en wat spulletjes (levensmiddelen natuurlijk) gegeven die ik uit Nederland had meegenomen.. We spraken voor de volgende middag af, zij moesten gewoon werken, maar waren die middag wel beschikbaar.

Het B&B waar we verbleven was keurig netjes en de mensen super vriendelijk. Alleen de toegangsdeur naar de kamer was heel klein en de badkamer was zelfs piepklein. Als je douchte werd werkelijk alles kletsnat, maar goed die 2 nachtjes hebben we wel overleefd.

Donderdag zijn we naar het plaatsje Saló, dat pal aan het Gardameer ligt, geweest. We hebben lekker rondgewandeld en genoten van de oude straatjes. Heerlijk geluncht in een klein typisch Italiaans restaurantje en mooi op tijd reden we richting camping, die vlakbij was. Maar dat viel tegen, soms weet Beppie het even niet. We kwamen op een mooi weggetje en reden tussen de olijfboomgaarden door. Maar het werd steeds smaller en steeds slechter qua wegdek.. Toen het grote keien werd  zijn we maar omgekeerd, hadden wij weer. Maar natuurlijk kwamen we er wel uit en hebben we een heel gezellige middag doorgebracht op de camping met de familie, ik heb zelfs nog even gezwommen. En gelukkig hadden we een heerlijk schaduwplekje, want wat was het heet…

Op vrijdag 1 juli vertrokken we weer en reden we door naar Oostenrijk. Maar eerst hebben we de Basiliek van de H. Antonius in Padua bezocht. Het is een ontzettend grote en indrukwekkende kerk. We waren er allebei stil van. Absoluut geen spijt van dit uitstapje. Na een kleine lunch reden we weer verder.

Inmiddels zijn we weer thuis maar het logje wordt veel te lang als ik de rest ook meteen publiceer, dus wordt vervolgd…

En ook de foto’s volgen nog…

 

Advertenties

22 reacties op ‘Italië, Oostenrijk, Duitsland, Nederland… (1)

  • Regenboogvlinder 4 juli 2016 / 23:11

   Dankje.. Italië is niet mijn land en zal het ook nooit worden.. Er is prachtige natuur hoor, daar niet van, maar het trekt me niet, dus zal wel de laatste keer geweest zijn dat ik er geweest ben, geldt ook voor Jan trouwens, dus dat komt goed uit 😉

   Liked by 1 persoon

 1. Zij 4 juli 2016 / 15:38

  Dat moet inderdaad een superleuke verrassing geweest zijn 🙂
  Ik kijk al uit naar je fotootjes !

  Liked by 1 persoon

 2. Rietepietz 4 juli 2016 / 15:24

  Jammer dat je broer er net niet was, dat is een nadeel van onverwacht op bezoek gaan natuurlijk, maar nú was de verrassing uiteindelijk toch gelukt.
  In kerken hangt altijd een sfeer waar je een beetje stil van wordt, dat overkomt zelfs mij als ongelovige wel hoor.

  Liked by 1 persoon

  • Regenboogvlinder 4 juli 2016 / 16:17

   Ja, maar uiteindelijk hadden we dan hun plannen ook in de war geschopt. Ze gingen hun zoon en zijn vriend naar het vliegveld brengen en gezellig nog ergens eten voor die tijd. Dat hadden ze dan vast niet gedaan. Dus het kwam nog goed uit ook..
   Daar heb je gelijk in, maar dit was wel overweldigend hoor..prachtig.

   Like

  • Regenboogvlinder 4 juli 2016 / 11:13

   Haha, wel bijzonder hoor.. dat is wel zo.
   Ohhhh zou dat het geweest zijn? Ne, toch niet, Jan is heel gelovig en was echt onder de indruk.
   Groetjesss

   Like

 3. Corry dijkstra 3 juli 2016 / 22:22

  welkom thuis weer. Fijn dat jullie zo’n heerlijke vakantie gehad hebben.groetjes

  Liked by 1 persoon

Reacties... ja graag, ik ben er dol op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s