Zwijmelen op Zaterdag – 355 – En tot later…

Zwijmelen op Zaterdag… vandaag met een beetje weemoed!

Ik heb besloten voorlopig mijn blog vaarwel te zeggen. Het blijft me teveel in mijn nek zitten dat ik mezelf schuldig voel dat ik er weinig mee doe en ook als ik niet lees bij mijn volgers en favo bloggers. En dat moet ik niet willen en niet doen.

Ik ga nu ook geen uitzonderingen maken voor bepaalde mensen want jullie zijn me allemaal even lief. Met sommigen zal ik zeker contact houden om op de hoogte te blijven van hun leventje etc.

Dus… vandaag voorlopig mijn laatste logje en daar gebruik ik Zwijmelen op Zaterdag voor.

Well this could be the last time
This could be the last time
Maybe the last time
I don’t know, oh no, oh no

Dit stukje tekst klopt, behalve dat er ‘for the time being’ tussen had moeten staan, want ik kom echt wel weer een keer terug. Alleen wanneer weet ik nu nog niet. Ik neem nu voorlopig afstand.

Het gaat heel goed met mij, heb het lekker druk met van alles en nog wat. Dokters- en ziekenhuisbezoekjes vallen dit jaar mee, dus ik klaag niet.
Heerlijke tussendoor-uitjes samen met mijn lief, familiebezoekjes, vakantietjes.
Niet alles is rozengeur en manenschijn want toch ook ziek-en-zeer in de familie, maar hopelijk komt dat verder ook allemaal goed. En waar is dat tegenwoordig niet aan de hand, helaas!

Dag lieve mensen, bedankt voor al jullie bezoekjes, reacties en steun waar nodig. Ik wens jullie een goed weekend en voorlopig mooie maanden toe! Als het weer gaat kriebelen dan zien jullie me vanzelf weer…

Tot laterrrrrr…

63 gedachtes over “Zwijmelen op Zaterdag – 355 – En tot later…

 1. Koen 16 november 2019 / 09:58

  Ik had dit logje eind augustus niet gelezen en vandaag dacht ik: “Waar is Trees toch gebleven?” Dus ik ging op zoek. Nu begrijp ik het. Ik hoop dat alles goed met je gaat.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 16 november 2019 / 16:45

   Hoi Koen.. ja joh het gaat prima. Heb even andere dingen die ik voorrang geef. Komt wel weer hoor dat ik ga bloggen,maar voorlopig nog niet! Het voelt wel even lekker rustig.
   Hoop dat het met jou ook goed gaat!

   Geliked door 1 persoon

 2. gewoonzoalsikben 6 november 2019 / 18:47

  Gewoon even een paar woordjes .Ik mis jou op blog lieve Trees net als Marja .Het is zo anders nu zonder jullie .Dikke knuffel van mij ,Elisabeth

  Like

 3. rietepietz 30 oktober 2019 / 18:56

  Alleen om even te laten zien dat ik niet vergeten ben;-) Hoef je niet mee te doen natuurlijk, ik weet dat je mij ook niet vergeten bent. zwaaaaaai zwaai!

  Like

 4. Rob Alberts 25 oktober 2019 / 17:32

  Zelf heb ik twee winterslapen in mijn blogleven ingelast.
  Bij jou zie ik in rustiger tijden ook wel weer een herstart van jouw blogleven.

  Geniet vooral van de dingen die je hebt en doet.

  Vredelievende groet,

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 25 oktober 2019 / 19:41

   Dankjewel Rob!
   Ik ben druk met vrijwilligerswerk bij div. organisaties. Maar dat houdt een keer op en dan ga ik echt wel weer bloggen. Dat ben ik echt van plan…
   En zeker geniet ik met Jan van alles wat op ons pad komt.
   Lieve groet!

   Geliked door 1 persoon

 5. Plato 9 oktober 2019 / 17:55

  Snik, ook Gij Brutina?
  Maar ik begrijp het wel. Het leven is druk en verplichtingen voelen zwaar. Natuurlijk wel erg jammer, Trees. Ik laat de link mooi staan want je weet nooit wanneer je de kriebels weer krijgt.

  Geniet van je vrije tijd die je nu overhoudt.

  Groetjes ook namens Maria

  Willem

  Like

 6. Albert y Mara fotoblog 29 september 2019 / 22:30

  Geweldig Trees dat jij ook gestopt bent met je blog. Velen zijn je al voorgegaan. Sommigen omdat ze uit het leven gerukt zijn, en anderen omdat ze een blog niet meer zien zitten, of zoals jij het als een belasting ziet omdat je MOET reageren.
  Zwijmelen op Zaterdag was totdat de meteorologische zomer begon op 1 juni 2019 voor ons het enige item dat we nog deden op onze blog. Nu hoeft dat ook niet meer.
  Het ga je goed Trees. Abrazo de Albert y Mara desde Los Boliches

  Like

  • Regenboogvlinder 8 oktober 2019 / 14:48

   Jullie hebben mijn bericht niet goed gelezen. Ik stop niet maar heb het gewoon druk met andere dingen. Ik weet dat ik niks verplicht ben. Maar reageren bij bloggen kan niet van één kant komen. Dat is mijn mening. Dus VOORLOPIG even niet.
   Groetjes, Trees

   Geliked door 1 persoon

 7. Ferrara 12 september 2019 / 11:56

  Dear Trees, wat super dat je voor ieder een persoonlijk woord hebt. Om te zoenen ben je. Is Hulk vast met me eens. Ik laat je gewoon op mijn leeslijst staan, dus zodra je weer begint piep je op.

  Geliked door 1 persoon

 8. rietepietz 4 september 2019 / 17:48

  Natuurlijk laat ik jouw linkje staan dus kijk ik af en toe wel even in het voorbijgaan , ik wil het toch niet missen als de kriebels de kop op steken;-) dus dan zwaai ik even in het voorbijgaan;-) Gewoon niet aan storen, je hoeft niets hoor.,

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:34

   Het zal echt wel even gaan duren Riet. Ik ben druk met de Pyramide en de woongroep. Maar leuk als je af en toe eens zwaait, dat wordt zeer gewaardeerd!

   Like

 9. Morgaine 3 september 2019 / 11:30

  Hahahaha, best wel herkenbaar, vooral van iets neer zetten zelf maar dan geen tijd hebben om mijn vaste lezers allemaal te bezoeken, pffffffffff nul uitzonderingen maar toch ga je telkens bij dezelfde langs en kun je een deel vergeten of even ove rhet hoofd zien. Been there, doing this 😉

  Nu ben ik er weer even en zit bij te lezen en te kijken en luisteren, en plan ik weer wat blogs in, omdat ik even in Nijkerk zit… zonder vent… Liefste heeft namelijk Picasso…

  X

  Geliked door 1 persoon

 10. Dwarsbongel 3 september 2019 / 00:01

  Het leven bestaat inderdaad uit keuzes maken, en geen keuze maken is ook een keuze. Ik denk dat deze keuze niet zomaar gekomen is, en het is jouw keuze, dus…
  Ook voor mij is dit een heerlijk nummer, wat waren het toen nog onbespoten knaapjes en wat maakten ze toen al lekkere muziek. Hier ben ik vaak op uit m’n bol gegaan. Ook nu ging de kraan wat verder open! Eh… tot ziens…?

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:37

   Dankje! Heb gewoon meer tijd nodig voor andere dingen die ook leuk zijn. Maar dat houdt ooit op en bloggen kan ik nog zooooo lang doen. Dus het is tijdelijk, maar geen idee hoelang.
   Ja, leuk om te zien he, die broekies… Ja hoor, vast tot ziens!

   Like

 11. Ferrara 1 september 2019 / 17:01

  Ik las je bericht gisteravond op de camping, kwam wel even binnen. Inmiddels zijn we thuis en neem ik de tijd voor een reactie. Persoonlijk vind ik het jammer dat je stopt, het geeft onze ontmoeting vorige maand wel extra lading en daar is natuurlijk niets mis mee. Ik begrijp het ook wel, soms speel ik ook met de gedachte als de schrijverij niet wil vlotten om pauze te nemen, maar ik sta er nog niet voor 100% achter. Bloggen is geen verplichting dat is helemaal waar, maar toch als je vaste lezers hebt kan het wel zo voelen. Weet lieve Trees dat ik graag bij je kwam buurten, je zwijmelkeuzes vielen meestal in de smaak en de moedige avonturen die je ondernam las ik met plezier. Hopelijk laat Hulk af en toe iets over je los. Het ga je goed, ik zal je missen. Maar ik weet je heus te vinden. Lieve Groet en als de blogkriebel de kop opsteekt, geef er dan maar aan toe.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:41

   Dankjewel voor je lieve reactie! Het heeft lang geduurd voor ik deze beslissing nam hoor.
   Echt super dat we elkaar ontmoet hebben en dat het zo klikte… Gewoon weer een ontmoeting met een blogger die niet tegenviel, echt heel erg leuk!
   Dit is tijdelijk, hoelang ik wegblijf weet ik niet hoor. Hangt van andere vrijwilligerswerkzaamheden af. En dat stopt een keer. En bloggen kan ik nog heel lang volhouden, dus je bent niet van me af. Dank voor je lieve wensen en dat je me gaat missen, dat klinkt wel heel lief. Maar ja, dat ben je ook! 🙂

   Like

 12. Rianne 1 september 2019 / 14:38

  Tot later lieverd.
  Soms kan je zo’n blog er gewoon niet bij hebben. Zeker niet wanneer je ook nog her en der leest.
  Geniet van je blog sabbatical.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:42

   Tot later! Ik kom echt wel terug, maar voor nu voelt het heerlijk om de Feedly over te kunnen slaan en me nergens druk om te maken. Dus ik geniet er nu al van.
   Ik hoop dat je binnenkort een leuke baan vindt, die bij jou en je leven past!

   Like

 13. celliecitroen 1 september 2019 / 14:33

  Heel egoistisch hoop ik dat het weer snel gaat kriebelen. Snap je wel en als dit voor jou past, dan is dat jammer voor al je lezers, maar zo gaan die dingen soms. Tot ziens en bedankt voor alle mooie stukjes, muziek en levensvreugde.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:45

   Oh wat lief Cellie, maar ik denk dat het echt nog wel eventjes duurt dit hoor. Geen dank, jij bedankt voor je lieve reacties en ik wens je een zorgeloos en vrij leventje toe. En als er door al je inspanningen ergens een leuke baan tevoorschijn komt, hoop ik dat je daar veel plezier aan zult beleven. En blijf genieten van je kids en kleindochter! En lekker doorgaan zoals je gaat… je bent zo positief geworden, houd het vast hoor!

   Like

 14. gewoonanneke 1 september 2019 / 09:58

  Jammer Trees maar je moet gewoon de dingen doen waarvan jij je goed voelt toch….en wie weet van de winter ga je het toch wel weer missen en zien we je weer verschijnen. Het wordt toch wel rustig in blogland ben al aardig wat trouwe klantjes inmiddels kwijt geraakt. Het beste er mee…..voor jullie.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:47

   Het hangt een beetje af van andere ontwikkelingen qua vrijwilligerswerk. Zoals ik hier ook al schreef zal dat op een keer ophouden en bloggen kan ik nog veel langer volhouden en zal dat dan zeker weer met veel plezier gaan doen. Ja, er zijn er meerdere die minder bloggen of ook helemaal niet meer. Veranderingen blijf je houden in het leven. Dankjewel, ik wens jou ook alle goeds met kinderen en kleindochter en Willem! Maar we raken elkaar niet kwijt hoor.. We hebben elkaars nummer hè 😉

   Like

   • gewoonanneke 18 september 2019 / 09:50

    Ja daarom joh we vergeten elkaar echt niet…maar je moet gewoon de dingen doen zoals jij het goed vindt toch. Het moet geen moeten worden.

    Geliked door 1 persoon

 15. marjolijn1 1 september 2019 / 06:36

  Het is altijd goed om je hart te volgen Trees…!
  Doe wat goed is voor jou.
  Alle goeds…!

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:49

   En dat is precies wat ik nu doe Marjolijn! Ik kom echt wel terug, maar voorlopig even niet. Het voelt ook prima. Nog even iedereen bedanken die gereageerd heeft op dit berichtje en dan ben ik voorlopig weg hier.. Voor jou ook alle goeds! Hoop dat het qua gezondheid te behappen is!

   Like

 16. Melody 1 september 2019 / 03:41

  Prima besluit want dat nare gevoel is het allemaal niet waard, uit het oog is immers NIET uit het hart !

  xxx

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:50

   Inderdaad, het voelt heerlijk om even afstand te nemen. Nee, zeker niet.. daarvoor kennen we elkaar te lang.. XXX

   Like

 17. Joanne 31 augustus 2019 / 23:18

  Zo jammer, maar ik begrijp je wel. Ik hoop toch dat het weer gaat kriebelen en dat je het bloggen weer oppakt.
  Ik heb genoten van al je logjes en zwijmels.
  En heel erg bedankt voor je lieve reacties.

  Ik zeg gewoon: “Tot ziens!”

  Liefs en een dikke kus, Joanne

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:52

   Ah… ik kom echt wel terug hoor! Vind bloggen gewoon heel leuk, maar er zijn ook andere bezigheden waar ik mijn energie in steek en alles bij elkaar is teveel. Dus een keuze gemaakt met in mijn achterhoofd dat ik langer kan bloggen dan die andere dingen doen, dus dat komt heus goed. Dankjewel voor je lieve reactie! Tot ziens! Liefs!

   Like

 18. די מריו 31 augustus 2019 / 20:32

  Jammer, maar ik begrijp je beslissing. Maar je kunt natuurlijk je altijd nog een keer bedenken.

  Love As Always
  Di mario

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:53

   Dat gaat ook wel gebeuren Di Mario.. en dan zoek ik jullie allemaal weer op! En misschien zo tussendoor ook nog wel. Vindt het gewoon bij jou leuk om je kinderen te volgen. Laterrrr!

   Like

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:54

   Wat lief! En ja hoor, ik kom echt wel terug! Het allerbeste Paul, ik hoor via Jan wel hoe het met je gaat!

   Like

 19. vlasje 31 augustus 2019 / 17:36

  Wat jammer, maar zag ‘m al aankomen omdat je lang stil bleef. Hopelijk gaat het je heel goed in de komende tijd en mag ik van jullie wel ten wee getuige blijven. Kus voor jou, lieve Trees, vlinder maar lekker met je lief!

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:55

   Dat heb je goed aangevoeld, want ik loop er al een hele tijd mee. Natuurlijk houden we contact, je bent toch een speciaaltje voor ons! Kus terug en dankjewel!

   Like

 20. rietepietz 31 augustus 2019 / 17:33

  En swingend eruit…., ik ga natuurlijk niet net doen alsof het niét jammer is maar je zal dit vast heel goed overwogen hebben . En natuurlijk moet je daarin helemaal zelf beslissen voor wat goed voelt.
  Ik kan alleen maar hopen dat het snel weer enorm gaat kriebelen XXX

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:56

   Dat dacht ik ook! Ik vind het vijzonder dat veel mensen het jammer vinden en me zelfs gaan missen zoals gezegd wordt. Maar ik kom echt wel terug! Zal alleen wel even duren! En als het kriebelt hoor je het. Contact houden we toch wel hè… XXX

   Like

   • rietepietz 11 september 2019 / 19:14

    Ik laar gewoon je linkje staan en mijn linken rijtje ga ik vrijwel dagelijks even langs dus een onverwacht nieuw logje kom ik vanzelf tegen.

    Geliked door 1 persoon

 21. gewoonzoalsikben 31 augustus 2019 / 16:28

  Het is jammer Trees maar je moet doen wat goed voelt voor jou ,bloggen mag nooit een verplichting worden of je schuld gevoel geven .En krijg je weer blogkriebels kom je toch gewoon weer terug .Geniet maar met jouw Jan van alle fijne dingen .Mijn geluid doet even moeilijk maar ik ga het nummer zo even op you tube luisteren ,vind het zo’n heerlijk nummer Veel liefs van mij en een dikke knuff xxx

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 18:58

   Even een tijdje niet bloggen voelt ook goed hoor! En die kriebels komen vast wel weer, alleen geen idee wanneer. Dankjewel voor je lieve wensen. Jij bedankt voor al je reacties en je vertrouwen. Ik hoop dat het weer wat beter met je gaat en je weer kunt genieten van het leven! Ik mail je gewoon af en toe! Veel liefs terug! XXX

   Geliked door 1 persoon

 22. Matroos Beek 31 augustus 2019 / 14:39

  Ik begrijp je Trees. Denk maar aan je eigen welbevinden. Hopelijk horen of zien we je hier nog eens terug. We zien wel. Draag goed zorg voor jezelf!

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 11 september 2019 / 19:00

   Dankjewel Bea! Eerst even andere dingen doen die ik ook leuk vindt. Bloggen komt vanzelf weer! Geniet jij ook maar lekker van alles wat je doet!

   Geliked door 1 persoon

 23. Happy Hulk 31 augustus 2019 / 14:02

  Keuzes maken blijft moeilijk, helemaal zo een als deze. En als het bij jou goed voelt, dan heb je de juiste keuze gemaakt.

  Als Stones liefhebber heb je met dit nummer voor mij ook een goede keuze gemaakt.
  Dank voor alles! ❤💖💗

  Geliked door 1 persoon

Reacties... ja graag, ik ben er dol op!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.