Vreemde leegte…

Vanmorgen zag ik deze video van de 3JS en dacht… ik ga er nog een extra Zwijmel toevoegen vandaag! Ik wilde dit heel graag delen.

_________________

Ik zag bij Melody dat ze ook aandacht had besteed aan dit prachtige lied en wilde haar logje herbloggen. Dat zag er niet helemaal uit zoals ik wilde (lay-out/blokken issue) dus plaats ik dit toch maar zelf. We hebben tenslotte niet dezelfde lezers.

Jan Dulles en zijn Caroline en familie hebben een zware tijd achter de rug, door het plotselinge overleden van hun 3 maanden oude dochtertje in december. En die tijd is nog lang niet voorbij. Hij heeft zijn gemis en verdriet verwoord in een lied dat door iedereen gevoeld kan worden die iemand is verloren. En dat geldt voor ons allemaal!

Jan, Caroline en James heel veel sterkte gewenst!
Zoek het geluk in jullie zoontje James en elkaar en blijf Donna (én je vader) herinneren in liefde 

20 gedachtes over “Vreemde leegte…

 1. rietepietz 17 maart 2021 / 18:24

  Hoewel ik zelf niet in het bijzonder fan ben van de 3 J s , en ook niet echt van Rob de Nijs ontroert deze uitvoering van Jan Dulles me enorm. Hij zingt het nummer ván Rob de Nijs vóór de zieke Rob de Nijs met een prachtig muziekarrangement, zó raakt het me enorm. Jij kent het vast al maar ik zet hier toch even bij voor het geval dat niet zo is. Het is prachtig.

  Geliked door 1 persoon

 2. gewoonanneke 15 maart 2021 / 21:03

  Heel triest om een kindje te verliezen. Dat gun je niemand. Heb niet geluisterd maar even.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 15 maart 2021 / 23:10

   Ja Anneke, jij weet er helaas alles van… die leegte en het weten dat het nooit meer verandert. Dat moet wel heel lang duren…

   Geliked door 1 persoon

 3. Kakel 15 maart 2021 / 18:47

  Het ergste wat je als ouders kan overkomen…Ik hoop dat het hun helpt om dit onmogelijke verlies te verwerken. Het is terecht dat je het plaatst.

  Geliked door 1 persoon

 4. rietepietz 15 maart 2021 / 10:29

  Dit soort gruwelijke ervaringen verwerkt iedereen op zijn manier. Ik denk dat het heel fijn is wanneer je het zo kunt verwoorden én (niet letterlijk maar toch een vorm van) uitschreeuwen.
  Het lijkt me heel moeilijk om in die omstandigheden zo’n tekst te zingen, zo knap als je dat kunt. Ik hoop dat het iets doet voor de verwerking.

  Geliked door 1 persoon

  • Regenboogvlinder 15 maart 2021 / 11:26

   Klopt… hij uit het zo het beste. Heb je het interview gezien gisteren toevallig bij Humberto? Ik heb het net even gezien, artikel in het AD. Heel knap, dat hij die vragen kan beantwoorden… zonder emoties.

   Like

   • rietepietz 15 maart 2021 / 13:25

    Nee niet gezien. Ik kijk nooit naar talkshows.
    Maar ik begrijp wel dat hij als artiest z’n gevoelens voor de camera even op stop kan zetten. Merk ook bij mezelf dat ik meestal heel goed over alles kan praten maar dat er soms momenten zijn dat ik er er geen woord uit kan krijgen zonder stuk te gaan. Dat is eigenlijk pas erge geworden ná de eerste paar maanden toen ik eigenlijk nooit een probleem mee had. Het heeft lang geduurd eer ik aan emoties toekwam en zit er nu dieper in dan een half jaar geleden.

    Like

    • Regenboogvlinder 28 maart 2021 / 19:14

     Ik ook niet maar ik had een kort stukje gezien. Ja… gek is dat hè. Maar ja in het begin doe je alles op de automatische piloot lijkt wel. En later wordt alles pas echt lijkt het…

     Like

     • rietepietz 28 maart 2021 / 19:17

      Klopt, dan moet je het meer op eigen kracht gaan doen.

      Like

 5. terrebel 13 maart 2021 / 20:36

  Kunst is een goede manier om verdriet mee te uiten. Ik leef met hen mee. Toen hij nog heel jong was ben ik twee keer bijna mijn zoon (inmiddels 25 en het gaat heel goed met hem) bijna kwijtgeraakt. Alleen de gedachte aan die tijd doet de angst terugkeren. Geen fijn gevoel. De arme Jan en Caroline. Je hoeft geen fan van de muziek te zijn om je te kunnen invoelen.

  Like

  • Regenboogvlinder 15 maart 2021 / 11:37

   Mooie reactie Terrence… Het is het meest onomkeerbare wat er kan gebeuren in je leven. En een kind verliezen is niet zoals het hoort te gaan, of ze nou klein zijn of volwassen. Gelukkig is het met jou zoon goed afgelopen. Maar ik kan me voorstellen dat in dit geval je gedachten en gevoelens weer terugkomen uit die tijd.

   Like

 6. Mrs. T. 13 maart 2021 / 19:23

  Ik het het vanmiddag ook geluisterd (en de tekst meegeleden). Kippenvel. Het ergste wat een ouder kan overkomen …

  Geliked door 1 persoon

 7. gewoonzoalsikben 13 maart 2021 / 18:34

  Vreselijk zoveel verdriet en dat zou niemand mee moeten hoeven maken maar helaas !! Een prachtig nummer
  liefs xx

  Like

 8. Thomas Pannenkoek 13 maart 2021 / 16:24

  Ben geen fan van de 3J’s, maar dergelijke tragedies verdient niemand.
  Verschrikkelijk, zoiets!

  Like

 9. AnneMarie 13 maart 2021 / 14:32

  Had het gelezen bij Melody, lijkt me de ergste ramp die je kan overkomen.

  Like

 10. Melody 13 maart 2021 / 13:07

  IK had inderdaad al ontdekt (meermalen) dat rebloggen niet goed werkt, zeker niet sinds die blokkeneditor actief is … Fijn dat je het opnieuw geplaatst hebt.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.