Over mij…

Dit is mijn 2e blog. Dit blog ben ik begonnen na een heftige periode in mijn leven, dat ik gelukkig alweer jaren op de rit heb. Mijn oude blog heb ik van augustus 2004 t/m september 2014 gehad.

Omdat het doel niet meer klopte, ben ik daar mee gestopt en ben Iris Papilio begonnen. Iris Papilio oftewel Regenboogvlinder! Het omvat veel waar ik van houd, o.a. vlinders, kleuren en regenbogen.

Ik ben de trotse moeder van twee (een zoon en een dochter), schoonmoeder van twee en oma van twee. Samen met mijn kleindochters Maria en Natalia van 20 en 19 jaar voelt het alsof ik heel rijk ben. Ik houd ontzettend veel van ze!

En alweer ruim 6 jaar ben ik heel gelukkig met mijn lief ❤️! Sinds kort wonen we samen in een prachtig appartement in de buurt van zijn familie! Met hem heb ik er meteen een grote familie bij gekregen!

Waar houd ik nog meer van:
Van lezen, bloggen (hoewel minder dan voorheen), reizen/vakanties, autorijden, de natuur, lekker eten, TV kijken (streamen) en muziek. Kan niet zonder mijn laptop (en internet) want daarmee heb ik de wereld in huis.
Speel (meestal ’s avonds) spelletjes op mijn iPad als Gummy Drop, Wordfeud, Wurdian en legpuzzels maken. Dat laatste vind ik momenteel het meest ontspannende wat ik doe.

Je snapt het vast wel… ik kom eigenlijk altijd tijd tekort.

Waar houd ik niet van:
Ik houd absoluut niet van bordspellen of kaarten, fanatiek sporten, sneeuw, clowns, circus en onbetrouwbare mensen.

Bewegen is belangrijk, vanwege diabetes en daarvoor wandel ik af en toe, fiets in de stad op mijn simpele Gazelle Maxinette (waarop ik met mijn voeten bij de grond kan) en zwem ik. Het is dat het moet. Want ik ben nooit zo’n beweger geweest. Zat vroeger al liever te lezen dan dat ik buiten speelde.

Mijn huis is voor mij heel belangrijk. Als mijn huis me past kan ik in principe overal wonen. Ik ben geen slaaf van mijn huis, maar zorg wel dat het altijd netjes en schoon is. Met hulp van mijn lief die het stofzuigen voor zijn rekening neemt, alle ramen lapt als het nodig is en de zware klussen doet, lukt dat prima.

Dus… dit ben ik in grote lijnen! Dank voor het lezen!